Interactieve websites en overige IT dienstverlening naar uw klanten toe staat zelden op zichzelf. Vaak is er sprake van complexe en soms zelfs meervoudige achterliggende systemen die het aanbieden van geïntegreerde e-commerce dienstverlening zouden kunnen bemoeilijken. theFrontDoor is gespecialiseerd in het integreren en koppelen van dergelijke systemen om zodoende een betrouwbare, eenvoudig te gebruiken keten te creëren voor u en uw klanten. Of er nou gebruikt wordt gemaakt van moderne SOAP of XML koppelingen, of 'ouderwetse' tekstbestanden voor het uitwisselen van product- en ordergegevens; we vinden een oplossing!

Daarnaast is theFrontDoor gespecialiseerd in het aanbieden van apps voor mobiele telefoons en tablet computers. Dit stelt u in staat uw klanten op directe en persoonlijke wijze te benaderen, en gegevens op een handige manier toegankelijk te maken op mobiele apparaten. Zo levert theFrontDoor als onderdeel van haar Sinx StudentWare pakket de zogeheten appmanak, die up-to-date ledengegevens binnen een beschermde intranetomgeving, beschikbaar stelt aan leden.

De webapplicaties van theFrontDoor worden, net als websites gebouwd op basis van de laatste technieken. Of het nu gaat om de backoffice die uw bestellingen afhandelt, of de gebruikersinterface van uw App, u bent geheel bij de tijd. Onze systemen zijn gebaseerd op het bewezen en uiterst stabiele Linux platform, waardoor wij bovendien een hoge betrouwbaarheid en dito uptime kunnen garanderen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via:

T +31 (0)23 565 16 00
E internet@thefrontdoor.nl

Binnen uw organisatie speelt een kritiek proces dat moeilijk te beteugelen lijkt met bestaande, wellicht verouderde IT oplossingen. In dit geval kan het verstandig zijn om te kiezen voor maatwerk. Zo heeft theFrontDoor de afgelopen jaren de processen rond een TV station her-ontwikkeld. Er werd afgestapt van een instabiel gebleken Windows oplossing, en gekozen voor een sterk integreerde keten op basis van Linux gecombineerd met open source standaarden. Dit heeft geleid tot een sterk gedaalde total cost of ownership, een hogere betrouwbaarheid en een hogere flexibiliteit in operationeel beheer.

In de medische sector heeft theFrontDoor dienstverlening op touw gezet om de gegevens die in bestaande informatiesystemen opgeslagen liggen, op een gebruikersvriendelijke manier beschikbaar te stellen aan medische professionals. Er is gekozen om hieraan verwante verslaglegging ten behoeve van medisch onderzoek stevig te verankeren in dit proces. Door deze integratie wordt dubbele verslaglegging voorkomen, en worden medisch specialisten niet langer geconfronteerd met dubbele handelingen en ingewikkelde gebruikersinterfaces van bestaande informatiesystemen.

Meer informatie

Wegalaan 44
2132 JC Hoofddorp

T +31 (0)23 565 16 00
E internet@thefrontdoor.nl
Het terrein van IT consultancy loopt uiteen van het adviseren van bedrijven met complexe IT projecten tot het doelgericht zoeken naar IT oplossingen. theFrontDoor kan u adviseren in alle technische aspecten die nodig zijn om deze projecten tot een succesvol einde te brengen.
In samenwerking met onze experts zullen wij samen met u op zoek gaan naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Dit alles om uw bedrijf te helpen met kostenbesparingen, efficiency en rendabel werken.

Meer informatie

T +31 (0)23 565 16 00
E internet@thefrontdoor.nl